cn_cookies_accepted()

Den Europæiske Patentmyndighed med hovedkontor i München vælger BERENT

2015/02/26 | Business news

EPO-Logo-300x150Den Europæiske Patentmyndighed (EPO) har valgt BERENT til at gennemføre deres kundetilfredshedsundersøgelser indenfor ”patent search” og ”patent examination” for en 3 årige periode fra 2015 til 2017. EPO’s kunder er blandt verden mest innovative og teknologiske fremadrettede virksomheder, – kundetilfredshedsundersøgelserne kaster lys på holdninger, behov og tilfredshed blandt opfindere, patent advokater, mindre og store virksomheder over hele verden.

Vaida Bröcher, administereden direktør i UAB BERENT Research Baltic, siger: ”Vi er stolte over, at vi efter en detaljeret og hård konkurrence i udbudsprocessen er blevet valgt til at gennemføre EPO’s kundetilfredshedsundersøgelser de næste 3 år. Gennem de næste 3 år vil vi gennemføre i alt omkring 7.000 interviews i 17 sektorer og det i mere end 30 lande over hele verden”.

”EPO’s beslutning om at vælge BERENT som analyseleverandør er en stor anerkendelse af vor international ekspertise indenfor kundetilfredshedsundersøgelser, som vi har udbygget siden BERENT blev etableret i 1998”, siger BERENT’s grundlægger Flemming B. Bröcher.

Martin Holliss, med kontor i England og en af BERENT’s projektledere på EPO-undersøgelserne tilføjer: ”Vort krav til os selv er altid at overgå vor kundes forventninger. Vi investere af os selv hvad end er nødvendigt for at gennemføre det aftalte arbejde. Vort arbejde er ikke færdigt før vor kunde er fuldstændig tilfreds”.

BERENT’s team af højt erfarne interviewere dækker mere end 10 forskellige sprog allerede og vil gennemføre interviewene for EPO’s kundetilfredshedsundersøgelserne fra lokationer i Tyskland, Litauen, England og USA.

Læs mere:
www.epo.org/uss

Tags: